top of page
Logo Apotheek Foulon

STUUR JE VOORSCHRIFT DOOR, KOOP ONLINE, RAADPLEEG JE MEDICATIEHISTORIEK EN MEER...

Je kan nu zelf je persoonlijk dossier raadplegen. Daar vind je je medicatiehistoriek en eventuele medicatieschema’s. Ook kan je hier alle producten online kopen, voorschriften doorsturen en reserveren. Je kan zelfs de pagina van jouw kinderen of ouders koppelen. Meer informatie over Farmad Online vind je hier.

Scheidingslijn
Bloemen op houten achtergrond.

WIJ STAAN ER VOOR JOU, MET GOEDE RAAD EN EEN LUISTEREND OOR.

Luisteren en raadgeven zit in ons DNA. We nemen graag de tijd om samen oplossingen te zoeken.

Tijdens activiteiten gaan we in groep dieper in op een boeiend onderwerp. Zoals bijvoorbeeld tijdens een workshop van ons make up merk Cent Pur Cent, een kruidenwandeling of een rookstop avond. Je gaat aan de slag met fijne mensen die een expert zijn in hun vak.

ACTIVITEITEN

Consultaties zijn persoonlijke momenten die je kan boeken. Tijdens een consultatie nemen we extra tijd om samen met jou de puzzelstukjes te leggen waar jij gelukkiger van wordt. Dat kan gaan van een rookstop consultatie tot een bespreking van een medicatie schema.

CONSULTATIES

Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.
Scheidingslijn
bottom of page