Wij zijn momenteel geopend

De COVID-19-vaccins zijn er! Zie jij door de bomen het bos niet meer?

daniel-schludi-mAGZNECMcUg-unsplash

De COVID-19-vaccins zijn er! Zie jij door de bomen het bos niet meer?

Er valt heel wat te lezen en te horen over de verschillende vaccins tegen het coronavirus. Het coronavirus, dat ons land en de wereld, al een jaar in zijn greep houdt en dat ons onzekerheid en tegelijk moedeloosheid bezorgt. Dus willen we dit hardnekkige virus verslaan, maar hoe?

Vaccinatie lijkt hier de enige uitweg. Maar virologen, poltici en journalisten spreken elke dag een andere taal. Sociale media en uiteenlopende meningen zorgen voor een wirwar aan informatie. Het is onduidelijk, wie of wat moeten we geloven?

Als apothekersteam willen wij graag bijdragen tot eerlijke en duidelijke informatie. Wij volgden verschillende opleidingen rond de covidvaccinatie, wisselen regelmatig van ideeën uit, en wikken en wegen de informatie uit de media met een kritisch oog.

Heb jij vragen in verband met de COVID-19-vaccins? Wil je graag weten hoe zo’n vaccin precies werkt? Wil je voor-en nadelen van een vaccin afwegen? En wat met de nevenwerkingen?

Maak dan een afspraak voor een individueel infomoment. Tijdens dit infomoment kan je in alle vertrouwen met jouw vragen en twijfels terecht bij één van onze apothekers. Wij zullen ons uiterste best doen om je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

De infomomenten gaan door op vrijdagvoormiddag 12 maart, op maandag 15 maart (hele dag) en op woensdagvoormiddag 17 maart. 

Houd ongeveer 30 minuten vrij voor deze afspraak.

Klik hier om je in te schrijven en geef meteen je datum van voorkeur door.
Je wordt door ons gecontacteerd om het juiste uur af te spreken.

Misschien tot snel, … hou je gezond 🍀 

Petra

Deel dit bericht:

Archieven Nieuwsberichten
Categorieën